Mitt i Skåne, mellan Trollenäs- och Trolleholms slott på gården Österby i V.Strö har vi drivit från 1975 till våren 2009 ett växtodlingsbaserat familjelantbruk vilket varit basen för all vår verksamhet.

Hos oss har nytänkande varit drivfjädern vilket medfört att vi, på en mindre del av jordbruket, testat nya spännande saker att odla. Detta har givit oss många erfarenheter, spännande utmaningar och nya kontakter. För närvarande odlar vi bland annat malört som är en ingrediens i Piratens Besk som ingår i Systembolagets sortiment. 

Under 16 år har vi på gården odlat eterneller som vi skördat och sålt. Eternellerna har mestadels sålts som färdiga arrangemang ifrån dåvarande gårdsbutiken, "titti´s eterneller", vilken nu är omgjord till en liten lägenhet för Bed & Breakfast. Vi gick så vidare under många år till försäljning av dekorationssädesslag till butiker, och till privatpersoner över hela landet. Sortimentet bestod av vallmokapslar, lin, durumvete, texasvete, rågvete, havre, vete, korn o råg.

Salix började vi att odla 1986. Den var från början tänkt till energiskog men det visade sig att pilskotten var mer efterfrågade för tillverkning av flätade hägn och trädgårdskonst. 1997 blev vi inviterade till Skansen där vi gjorde ett levande hägn och en lövhydda. Ett lågt hägn av torkade pilskott som fick inhägna odlingssängarna vid Skogaholms Herrgård på Skansen blev också gjort. På Fredriksdals trädgårdar i Helsingborg har vi uppfört en berså av levande pilskott och vid trädgårdsdagarna på Sofiero har vi medverkat ett par gånger och visat vårt material. Under årens lopp har vi fått många nöjda kunder som sprider kännedom och gör levande reklam för våra pilskott. Tack för det! 

Sommaren 2008 var utbyggnaden av vårt nya Bed & Breakfast klart. Det gamla häststallet förvandlades totalt och vinterbonades och byggdes om till två dubbelrum med gemensamt entrérum och ett gemensamt fullt utrustat pentry. Alla rum har satelit TV. 

Säljer även Spannfod AB hundfoder ex Mästers komplett, Mästers Jakt och Mästers extra+